Primerno za ljudi s celiakijo

Primerno za vegane

Brez laktoze

Zeliščni čaj

Zeliščni čaj

Prečiščevanje

Razstruplnanje telesa

20 filter vrečk

Čaj DETOX pripomore k naravnim procesom čiščenja jeter in celotnega organizma. Onesnaževanje, pretežno sedeče delo in slabe prehranjevalne navade lahko obtežijo naš organizem; za lajšanje procesa razstrupljanja telesa je tako nastala skrbno izbrana mešanica dragocenih zdravilnih rastlin. Pegasti badelj, znan kot pospeševalec razstrupljanja telesa in učinkovita pomoč za pravilno delovanje jeter, združen s komarčkom, ki pomaga ublažiti občutek napihnjenosti. Meta, skupaj s sladkim korenom in komarčkom daje čaju idealen okus, ki spremeni trenutek dobrega počutja v užitek. Čaji, v kombinaciji z zdravim načinom življenja in razgibano ter uravnoteženo prehrano, so idealna rešitev za skrb za samega sebe.

Sestava:

Poprova meta (Mentha piperita-listi) 24,5%, Bezeg (Sambucus nigra-cvetovi), Komarček (Foeniculum vilgare-semena), Pegasti badelj (Sylibum marianum-semena) 11%, Rabarbara (Rheum off/palm.-korenina), Sladki koren (Glycyrrhiza glabra-korenina) 10%, Kininovec (Cinchona officinalis-lubje). Vsebuje sladki koren. Ljudje s povišanim krvnim tlakom naj se izogibajo prekomernemu uživanju.

Hranilna vrednost:

Za 100 ml čaja (za napitek, ki je bil pripravljen z eno filter vrečko čaja in 200 ml vode): Energijska vrednost 0 kJ/kcal, Maščobe 0g, od tega nasičene maščobe 0g, Ogljikovi hidrati 0g, od tega sladkor 0g, Prehranske Vlaknine 0g, Beljakovine 0g, Sol 0,02g

Navodilo za uporabo:

Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 3 do 5 minut in sladkajte po okusu, najbolje z medom. Priporoča se pitje 2 do 3 filter vrečk čaja dnevno v obdobju 2 tednov. Pitje čaja ni priporočljivo v času nosečnosti. Preizkusite tudi mrzel čaj, saj ohrani vse svoje blagodejne lastnosti.