L'ANGELICA
ZELIŠČNI INŠTITUT
Znanstvene raziskave in narava za vaše dobro počutje

Srce italijanske zeliščarske tradicije in raziskav.
Angelica je ime starodavne vile na italijanskem podeželju,
 kjer  tradicionalne zeliščne izkušnje v kombinaciji z
 najnaprednejšimi znanstvenimi raziskavami ustvarjajo dragoceno linijo naravnih izdelkov.

Več kot 38 let raziskav

L'Angelica zeliščni inštitut je bil ustanovljen leta 1981 v vili Angelica, vili iz devetnajstega stoletja, globoko na podeželju blizu Bologne. Harmonija tega kraja in njegove naravne okolice je postala filozofija podjetja, ki se nenehno odraža v njihovih izdelkih. V botaničnem vrtu vile eksperimentalno z biološkimi metodami pridelujejo več kot 50 vrst rastlin za kozmetično, živilsko in farmacevtsko uporabo.                                                                                                                     
 Inštitut je kraj, kjer se starodavna in sodobna znanost o zdravilnih rastlinah srečujeta z inovacijami in znanstvenimi raziskavami. V skladu z načeli nutracevtikov je v naravi vse, kar je potrebno za naše dobro počutje, zahvaljujoč aktivnim sestavinam s katerimi je obogatena. 
L'Angelica preučuje, oblikuje in proizvaja naravne nutracevtske izdelke, ki skupaj z redno prehrano ponujajo zdravilo za vsakodnevne zdravstvene težave in pomagajo preprečiti najpomebnejše bolezni. Raziskovalci na Inštitutu izberejo in zmešajo prave količine in vrste hranilnih snovi v naravi, s čimer zagotavljajo največjo učinkovitost svojih izdelkov.

 
L'Angelica filozofija in edinstvenost
IZDELAVA V ITALIJI

Izdelava v Italiji predstavlja edinstveno vrednost in jamstvo za kakovost. Zaradi tega je večina naših izdelkov zasnovana, preučena, proizvedena in pakirana na italijanskih tleh.


NARAVNI PROIZVODI

Narava je naš najpomembnejši partner. Raziskovalci na zeliščnem inštitutu L´Angelica izbirajo le najboljša zelišča in rastline za vaše dobro počutje. Vsebujejo izključno naravne sestavine, brez arom in ekstraktov.


BIO

V mnogih naših izdelkoh uporabljamo izvlečke in učinkovine iz certificiranega ekološkega kmetovanja, ki izpolnjujejo stroge zahteve in visoke standarde


PRIJAZNO VEGANOM

Naše izdelke oblikujemo in pakiramo samo z obdelanimi surovinami, da ne bi spremenili njihovih osnovnih lastnosti in primernosti za vegansko prehrano.


BREZ GLUTENA

Posebno pozornost pri naših formulah namenimo ljudem s celiakijo in ljudem, ki ne prenašajo glutena.


TESTIRANJE NA ŽIVALIH

Kot podjetje zavračamo testiranje na živalih in si prizadevamo za iskanje novih metod preizkušanja izdelkov.


DRUŽBENA ODGOVORNOST

Angelica se zavzema za projekte s socialno in humanitarno vrednostjo, ki zagotavljajo zdravo in dolgotrajno življenje ter odprte možnosti za vsakogar.


SPOŠTOVANJE OKOLJA

Karton, ki se uporablja za pakiranje je certificiran. 80% naše proizvodnje poganja obnovljiva energija.


KAKOVOST

L'Angelica zagotavlja kakovost in nadzor celotnega proizvodnega procesa, saj v svoji skupini proizvajamo 100% izdelkov, tako zdravo hrano kot kozmetiko


RECIKLIRANJE

Narava nas navdihuje, zato je njen obstanek ključen. Za našo embalažo uporabljamo steklo ali recikliran karton.