Primerno za ljudi s celiakijo

Primerno za vegane

Brez laktoze

prehranska dopolnila

prehranska dopolnila

AMERIŠKI SLAMNIK

75 tablet

Skrb za lastni imunski sistem, ki je velikokrat oslabljen zaradi stresa, utrujenosti ali neprimernega prehranjevanja je bistvena za bolj učinkovito soočanje s tegobami, ki nas prizadenejo ob menjavanju letnih časov in pozimi. Ameriški slamnik je pomemben pri obrambi organizma in pri pravilnem delovanju zgornjih dihalnih poti. Formula je obogatena s cinkom in vitaminom C, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Čaji, v kombinaciji z zdravim načinom življenja in razgibano ter uravnoteženo prehrano, so idealna rešitev za skrb za samega sebe.

Sestava:

suh izvleček Ameriškega slamnika (Ehinacea purpurea Moench – rastlina) titriran na 4% polifenolov, maltodekstrin, sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin in silicijev dioksid; vitamin C (L-askorbinska kislina), cinkov glukonat, suh izvleček Ozkolistnega ameriškega slamnika (Ehinacea angustifolia DC. – korenina) titriran na 4% ehinakozidov.

Navodilo za uporabo:

Priporočena dnevna količina in navodila za uporabo: svetujemo, da zaužijete 3 tablete na dan, najbolje da jih zaužijete z nekaj vode zjutraj pred zajtrkom. Za boljši učinek svetujemo, da tablete uživate nekaj tednov.Shranjevati na sobni temperaturi ter suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Ne priporočamo uživanja med nosečnostjo.