Primerno za ljudi s celiakijo

Primerno za vegane

Brez laktoze

prehranska dopolnila

prehranska dopolnila

ZA ODVAJANJE VODE IN NADZOROVANJE TELESNE MASE

Zeliščno prehransko dopolnilo v vrečicah z artičoko, kromom in bodečo lobodiko z okusom ananasa.

12 vrečic

Dopolnilo Drena slim Plus pripomore k izločanju odvečnih tekočin in podpira zmanjšanje teže v kontroliranih hipokaloričnih dietah. Naši raziskovalci so razvili to formulo na osnovi zeliščnih izvlečkov z visoko koncentracijo aktivnih sestavin: artičoke, zelenega čaja, ortosifona in zelene kave, titrirana na klorogensko kislino, ki pripomorejo k izločanju odvečnih tekočin in podpirajo tudi fiziološke procese razstrupljanja organizma. Krom, mikrohranilo prisotno v telesu, pripomore k normalni presnovi ogljikovih hidratov in maščob. Bodeča lobodika deluje na delovanje mikrocirkulacije, zmanjšuje občutek težkih nog. Praktično pakiranje v vrečki zagotavlja dobro ohranjanje aktivnih sestavin, ki jih le-te vsebujejo, ter omogočajo boljšo drenažno delovanje, saj izdelek deluje v sinergiji z vodo, v kateri se stopi.

Sestava:

sladilo: sorbitol, suhi izvlečki: artičoke (Cynara scolymus L. – listi) titrirano na 2,5% klorogenske kisline, ortosifona (Orthosiphon stamineus Benth – listi) titrirano na 0,1% sinensetina, zelenega čaja (Camellia sinensis Kuntze – listi) titrirano na 40% polifenolov, bodeče lobodike (Ruscus aculeautus L. – korenika) titrirano na 10% ruscogenina, zelene kave (Coffea Arabica L) titrirano na 45% klorogenske kisline, arome, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, sladili: acesulfam K in aspartam, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, kromov pikolinat. Vsebuje vir fenilalanina.

Navodilo za uporabo:

Priporočena dnevna količina in navodila za uporabo: priporoča se zaužitje vsebine 2 vrečic na dan, eno sredi dopoldneva in drugo popoldan. Vsebino vrečice stopite v večjem kozarcu vode (200 ml).Shranjevati na sobni temperaturi ter suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja, ampak se ga lahko uporablja v okviru primerne hipokalorične diete in zdravega načina življenja ter dnevne fizične aktivnosti. Če se diete držite dalj časa, več kot 3 tedne, priporočamo da se posvetujete z zdravnikom. Odsvetujemo uživanje izdelka v času nosečnosti in dojenja, saj ima lahko prekomerno uživanje odvajalni učinek.Izdelek je primeren tudi za bolnike s celiakijo in osebe z laktozno intoleranco.