Primerno za ljudi s celiakijo

Primerno za vegane

Brez laktoze

prehranska dopolnila

prehranska dopolnila

Zeliščno prehransko dopolnilo v kapsulah z baldrijanom

za pomiritev

40 tablet

Baldrijan je bil vedno poznan kot tista rastlina, ki nam pomaga, da se sprostimo in lažje zaspimo, ko smo pod stresom. Glavne snovi, ki se nahajajo v baldrijanu so alkaloidi in valerianske kisline, ki so v večjih količinah prisotni v korenini, ki smo jo tudi uporabili v naši formuli. Baldrijan, ki se nahaja v izdelku Baldrijan Plus Kapsule nam pomaga da se sprostimo in lažje zaspimo, ko smo pod stresom. Boljši spanec pa pripomore k temu, da se lažje soočimo z vsakim novim dnem!

Sestava:

Maltodekstrin, kapsula rastlinskega izvora (hidroksipropilmetil celuloza), suhi ekstrakt baldrijana (Valeriana Officinalis L – korenina), titrirano na 0,4 % valerianske kisline, stabilizator: mikrokristalinična celuloza, sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid. Brez glutena, laktoze, umetnih konzervansov, barvil ali arom.

Navodilo za uporabo:

Priporočena dnevna količina in navodila za uporabo: za odrasle se priporoča zaužitje 1 ali 2 kapsul, odvisno od potrebe, pol ure pred spanjem.Shranjevati na sobni temperaturi ter suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Odsvetujemo uživanje izdelka v času nosečnosti in dojenja.