Primerno za ljudi s celiakijo

Primerno za vegane

Brez laktoze

prehranska dopolnila

prehranska dopolnila

Prehransko dopolnilo v tabletah s kurkumo

75 kapsul

Rastlina Curcuma Longa, katere aktivni delež je kurkumin, izvira iz Vzhodne Azije in je imela pomembno vlogo že v antični srednje-vzhodni kulturi zaradi svojih antioksidativnih učinkov. Pomembna pa je tudi za podporo prebavi in delovanja jeter.

Sestava:

Kurkuma (v prahu in izvleček Curcuma longa L – korenina), mikrokristalinična celuloza, sredstvi proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin. Izvleček vsebuje maltodekstrin

Navodilo za uporabo:

Priporočena dnevna količina in navodila za uporabo: Svetujemo, da dnevno zaužijete 3 tablete. Zaužijte jih pred obroki, najbolje je, da pogoltnete 1 tableto pred vsakim obrokom. Za dolgoročen pozitiven učinek se priporoča nekaj tedensko uživanje izdelka. Shranjevati na sobni temperaturi in temnem prostoru. Priporočene dnevne količine se ne sme prokoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Tablete niso primerne za osebe z nepravilnim delovanjem jeter, motnjami žolča ali v primeru žolčnih kamnov. V primeru jemanja zdravil se posvetujte z zdravnikom.