Primerno za ljudi s celiakijo

Primerno za vegane

Brez laktoze

ČISTILEC JETER

ČISTILEC JETER

Zeliščno prehransko dopolnilo v kapsulah z artičoko, pegastim badljem in kurkumo

40 kapsul

Izdelek je primeren tudi za bolnike s celiakijo in osebe z laktozno intoleranco ter vegane. Pogosto napačna prehrana, zloraba alkohola, onesnaženo okolje, dolgotrajna uporaba nekaterih zdravil privedejo do zmanjšanja funkcionalne učinkovitosti jeter. V teh primerih je lahko prehransko dopolnilo Čistilec jeter v veliko pomoč zahvaljujoč prisotnosti artičoke, pegastega badlja in kurkume, ki so optimalna mešanica zelišč znanih po svojih učinkih za lažje čiščenje, varovanje in pravilno delovanje jeter. Ena od glavnih nalog jeter je ravno prečiščevanje telesa, spodbujanje izločanja toksinov. Če so jetra v dobrem stanju, ima celotno telo korist.

Sestava:

kurkuma v prahu (Curcuma longa L.- korenika), suhi izvleček pegastega badlja (Silybum marianum - sadeži), titrirano na 2% silimarina, kapsula rastlinskega izvora (hidroksipropilmetil celuloza), stabilizator: mikrokristalinična celuloza, suhi izvleček artičoke (Cynara scolymus L. – listi), titrirano na 2,5% kafeoilkininske kisline, sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid. Vsebuje maltodekstrin.

Navodilo za uporabo:

Priporočena dnevna količina in navodila za uporabo: Za najboljši učinek na jetra dnevno zaužijte dve kapsuli pred kosilom in dve pred večerjo. Priporoča se nekaj tedensko jemanje izdelka.Shranjevati na sobni temperaturi ter suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.