Primerno za ljudi s celiakijo

Primerno za vegane

Brez laktoze

Zeliščni čaj

Zeliščni čaj

za sprostitev in boljši spanec

sprošča in zagotavlja miren spanec

20 filter vrečk

Zeliščni čaj za pomiritev deluje pomirjujoče in vpliva na dobro spanje. Kamilica pripomore k optimalni sprostitvi in pomaga ohranjati zdrav spanec. Pasjonka pomaga pri sprostitvi pri stresu, ki se v nas nabere skozi naporen delavni dan. Odličen okus melise in sivke pretvori pitje čaja v sproščujoč trenutek ugodja, ki si ga moramo privoščiti. Zahvaljujoč pozorni izbiri uporabljenih rastlin je čaj primeren tudi za starostnike in otroke. Čaji, v kombinaciji z zdravim načinom življenja in razgibano ter uravnoteženo prehrano, so idealna rešitev za skrb za samega sebe.

Sestava:

Kamilica (Matricaria chamomilla-cvetovi) 44,4%, Melisa (Melissa officinalis-listi) 22,2%,Breza(betula pendula-listi),Pasijonka(Passiflora incarnata-vršički),Sivka (Lavandula officinalis-cvetovi)5,6%

Hranilna vrednost:

Za 100 ml čaja (za napitek, ki je bil pripravljen z eno filter vrečko čaja in 200 ml vode): Energijska vrednost 0 kJ/kcal, Maščobe 0g, od tega nasičene maščobe 0g, Ogljikovi hidrati 0g, od tega sladkor 0g, Prehranske Vlaknine 0g, Beljakovine 0g, Sol 0,02g.

Navodilo za uporabo:

Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 3 do 5 minut in sladkajte po okusu, najbolje z medom. Priporoča se pitje 1 do 2 filter vrečk čaja vsakič, ko se čuti potreba. Preizkusite tudi mrzel čaj, saj ohrani vse svoje blagodejne lastnosti.