Primerno za ljudi s celiakijo

Primerno za vegane

Brez laktoze

Zeliščni čaj

Zeliščni čaj

Aloe Vera

Razstrupljanje telesa

20 filter vrečk

ALOE VERA je zaradi svojih blagodejnih učinkov poznana in cenjena že iz antičnih časov, sledi njene uporabe pa segajo vse do Mezopotamije in starega Egipta. Iz njenih tipičnih mesnatih listov se pridobiva gel, ki pomaga pri ledvičnem izločanju in odvajanju. Izdelek je obogaten tudi z Veliko koprivo in Brezo, z Meto pa čaj dobi osvežujoč okus.

Sestava:

Velika kopriva (Urtica dioica L. – listi), Breza (Betula Pendula Roth./Pubescens Ehrh - listi), Meta (Mentha x Piperita L. – listi), suh izvleček iz gela Aloje (Aloe barbadensis Mill, maltodekstrin) 2,15%.

Hranilna vrednost:

Za 100 ml čaja (za napitek, ki je bil pripravljen z eno filter vrečko čaja in 200 ml vode): Energijska vrednost 0 kJ/kcal, Maščobe 0g, od tega nasičene maščobe 0g, Ogljikovi hidrati 0g, od tega sladkor 0g, Prehranske Vlaknine 0g, Beljakovine 0g, Sol 0 g.

Navodilo za uporabo:

Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 3 do 5 minut in sladkajte po okusu, najbolje z medom ali malo sladkorja. Priporoča se redno zaužitje ene skodelice na dan. Preizkusite tudi mrzel čaj, saj ohrani vse svoje blagodejne lastnosti.