Primerno za ljudi s celiakijo

Primerno za vegane

Brez laktoze

Zeliščni čaj

Zeliščni čaj

Ingver&Limona

Oljaša prebavo

20 filter vrečk

Ko zaradi divjega življenjskega ritma ter neurejenih in hitro zaužitih obrokov začutite nelagodje zaradi prebave ali obtežen želodec, popijte zeliščni čaj INGVER IN LIMONA zeliščnega inštituta L‘angelica. Ingver je rastlina, ki: pomaga podpirati prebavo, normalnemu delovanju intestinalnega trakta, pripomore k dobremu počutju in je uporaben v primeru utrujenosti. Ingverju pa smo dodali še limono, ki je znana zaradi svojih osvežilnih lastnosti. Okus in prebavno delovanje mete ter pomaranča dopolnjujeta sestavo in tvorita idealno harmonijo okusa in dobrega počutja, ki je primerna v vsakem trenutku. Čaji, v kombinaciji z zdravim načinom življenja in razgibano ter uravnoteženo prehrano, so idealna rešitev za skrb za samega sebe.

Sestava:

ingver (Zingiber officinalis Rosc. – korenina), limonska trava (Cymbopogon flexuosus Stapf. – listi), limona (Citrus limon Burm. F. – lupinica), pomaranča (Citrus sinensis L. var. dulcis. – lupinice) (11%), meta (Mentha x piperita L. – listi) (2,5%), sladki koren (Glycyrrhiza glabra L. – korenina). Vsebuje sladki koren. Ljudje s povišanim krvnim tlakom naj se izogibajo prekomernemu uživanju.

Hranilna vrednost:

Za 100 ml čaja (za napitek, ki je bil pripravljen z eno filter vrečko čaja in 200 ml vode): Energijska vrednost 0 kJ/kcal, Maščobe 0g, od tega nasičene maščobe 0g, Ogljikovi hidrati 0g, od tega sladkor 0g, Prehranske Vlaknine 0g, Beljakovine 0g, Sol 0,00g.

Navodilo za uporabo:

Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 5 do 7 minut, da se razvije prijeten okus in sladkajte po želji. Svetujemo vam, da popijete eno do dve skodelici čaja na dan po glavnih obrokih. Pijete ga lahko tudi ohlajenega, tudi tak namreč deluje dobrodejno. Pomembno je upoštevati načela raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.