Primerno za ljudi s celiakijo

Primerno za vegane

Brez laktoze

Zeliščni čaj

Zeliščni čaj

Silhueta

za nadzor telesne teže

20 filter vrečk

Čaj LINEA je naravna pomoč za ohranjanje lepe postave. Tisti, ki pazijo na svojo postavo pogosto združujejo nizkokalorično prehrano s telesno aktivnostjo, da bi izgubili kakšen kilogram ali pa ohranili lepo postavo. Raziskovalci inštituta L'Angelica so skrbno in premišljeno združili zelišča in tako dobili čaj, ki je dragocen zaveznik pri ohranjanju lepe postave. Kolovec pomaga pri hujšanju, saj pomaga kuriti maščobe. Celotno sestavo dopolnjujejo še komarček in medena detelja, rastlina, ki je poznana po uporabi za pospeševanje prebave. Čaji, v kombinaciji z zdravim načinom življenja in razgibano ter uravnoteženo prehrano, so idealna rešitev za skrb za samega sebe.

Sestava:

Komarček (Foeniculum vulgare-semena),Jabolko(Malus domestica-sadež),Zelena kava(Coffea arabica-semena-listi),Breza(Betula pendula -list),Medena detelja(Melilotus officinalis-list),Sivka(Lavandula officinalis-cvet).

Hranilna vrednost:

Za 100 ml čaja (za napitek, ki je bil pripravljen z eno filter vrečko čaja in 200 ml vode): Energijska vrednost 0 kJ/kcal, Maščobe 0g, od tega nasičene maščobe 0g, Ogljikovi hidrati 0g, od tega sladkor 0g, Prehranske Vlaknine 0g, Beljakovine 0g, Sol 0,01g.

Navodilo za uporabo:

Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 3 do 5 minut in sladkajte z malo sladkorja ali nizkokaloričnega sladila. Priporoča se pitje skodelice čaja do 3 krat dnevno, zaželeno med obroki, v 3 tedenskem obdobju. Preizkusite tudi mrzel čaj, saj ohrani vse svoje blagodejne lastnosti.