Primerno za ljudi s celiakijo

Primerno za vegane

Brez laktoze

Zeliščni čaj

Zeliščni čaj

za želodec

za boj proti zgagi

20 filter vrečk

Čaj SOLLIEVO STOMACO pomaga ljudem z občutljivo prebavo. Buren življenjski ritem, nepravilna prehrana, skrbi in stres so le nekateri izmed faktorjev, ki lahko negativno vplivajo na želodec in povzročajo slabo počutje. Raziskovalci inštituta L'Angelica so skrbno izbrali mešanico zdravilnih rastlin: kamilico in sladki koren, ki blagodejno vpliva na želodec. Poleg blagodejnih učinkov pa dajeta čaju odličen okus, ki vas pospremi v okusen trenutek dobrega počutja. Čaji, v kombinaciji z zdravim načinom življenja in razgibano ter uravnoteženo prehrano, so idealna rešitev za skrb za samega sebe.

Sestava:

Sladki koren (Glycyrrhiza glabra-korenina), Kamilica (Matricaria chamomilla-cvetovi). Vsebuje sladki koren. Ljudje s povišanim krvnim tlakom naj se izogibajo prekomernemu uživanju.

Hranilna vrednost:

Za 100 ml čaja (za napitek, ki je bil pripravljen z eno filter vrečko čaja in 200 ml vode): Energijska vrednost 0 kJ/kcal, Maščobe 0g, od tega nasičene maščobe 0g, Ogljikovi hidrati 0g, od tega sladkor 0g, Prehranske Vlaknine 0g, Beljakovine 0g, Sol 0,01g.

Navodilo za uporabo:

Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 3 do 5 minut in sladkajte po okusu, najbolje z medom. Odraslim osebam se priporoča zaužitje 2 do 3 skodelic na dan, odvisno od potreb. Preizkusite tudi mrzel čaj, saj ohrani vse svoje blagodejne lastnosti. Proizvedeno v Italiji.