Primerno za ljudi s celiakijo

Primerno za vegane

Brez laktoze

Zeliščni čaj

Zeliščni čaj

odvajanje

Odvajanje odvečne vode

20 filter vrečk

Čaj DRENANTE pripomore k odvajanju odvečne vode. Kdor opravlja dela v pretežno sedečem položaju, lahko zazna neprijeten občutek otečenih in težkih nog. Raziskovalci inštituta L'Angelica so sestavili mešanico zdravilnih rastlin, ki pomaga pri odvajanju odvečne vode iz telesa. Ortosifon blagodejno delujeje in pomaga pri odvajanju odvečnih tekočin in vode v tkivih. Mešanico bogatijo še zvezdasti janež, korenina sladkega korena in cvetovi vrtnice, ki združujejo blagodejni učinek napitka z užitkom ob pitju čaja z nežno aromatično noto in naravno sladkostjo. Čaji, v kombinaciji z zdravim načinom življenja in razgibano ter uravnoteženo prehrano, so idealna rešitev za skrb za samega sebe.

Sestava:

Nitasti ortosifon (Orthosiphon stamineus-zračni deli) 24,3%, Komarček (Foeniculum vulgare-semena) 24,3%, Zvezdasti janež (Illicium verum-sadež), Preslica (Equisetum arvense-zračni deli), Vrtnica (Rosa centifolia-cvetovi), Breza (Betula pendula-listi) 8,9%, Sladki koren (Glycyrrhiza glabra-korenina). Vsebuje sladki koren.

Hranilna vrednost:

Za 100 ml čaja (za napitek, ki je bil pripravljen z eno filter vrečko čaja in 200 ml vode): Energijska vrednost 0 kJ/kcal, Maščobe 0g, od tega nasičene maščobe 0g, Ogljikovi hidrati 0g, od tega sladkor 0g, Prehranske Vlaknine 0g, Beljakovine 0g, Sol 0,00g.

Navodilo za uporabo:

Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 3 do 5 minut in sladkajte po okusu, najbolje z medom. Priporoča se pitje skodelice čaja 3 krat dnevno. Za pozitiven učinek odvajanja vode iz telesa, se priporoča pitje čaja vsaj 3 tedne. Preizkusite tudi mrzel čaj, saj ohrani vse svoje blagodejne lastnosti.