Primerno za ljudi s celiakijo

Primerno za vegane

Brez laktoze

Zeliščni čaj

Zeliščni čaj

Boljša prebava

Olajša dnevno prebavo

20 filter vrečk

Čaj REGULARITY pripomore k boljšemu črevesnemu delovanju. Prehrana, ki vsebuje malo vlaknin in pretežno sedeč stil življenja upočasnjujeta črevesno delovanje in povzročata slabo počutje in občutek napihnjenosti. Rastline prisotne v čaju lahko, v kombinaciji s prehrano, ki vsebuje veliko sadja in zelenjave ter pravilno telesno aktivnostjo, pomagajo organizmu vzpostaviti naravno ravnovesje. Raziskovalci inštituta L'Angelica so izbrali rabarbaro in sladki koren, rastlini, ki sta znani po svojih blagodejnih učinkih na delovanje črevesja. Celotno delovanje je dopolnjeno še s komarčkom, ki pripomore k izločanju črevesnih plinov in spodbujanju prebavnih funkcij in s tem črevesnega delovanja. Slez, skupaj s komarčkom in sladkim korenom, izboljša okus čaja ter tako spremeni pitje tega blagodejnega napitka v trenutek okusnega užitka.

Sestava:

Sladki koren (Glycyrrhiza glabra-korenina) 40%, Rabarbara (Rheum off /palm.-korenina) 30%, Slez (Malva sylvestris-cvetovi in listi) 20 %, Komarček (Foeniculum vulgare-semena). Vsebuje sladki koren.

Hranilna vrednost:

Za 100 ml čaja (za napitek, ki je bil pripravljen z eno filter vrečko čaja in 200 ml vode): Energijska vrednost 0 kJ/kcal, Maščobe 0g, od tega nasičene maščobe 0g, Ogljikovi hidrati 0g, od tega sladkor 0g, Prehranske Vlaknine 0g, Beljakovine 0g, Sol 0,00g.

Navodilo za uporabo:

Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 3 do 5 minut in sladkajte po okusu, najbolje z medom. Priporoča se pitje ene skodelice čaja dnevno med obdobjem upočasnjenega prebavnega delovanja. Pitje čaja ni priporočljivo v času nosečnosti. Vsebuje sladki koren. Izogibajte se pretiranemu zaužitju v primeru povečanega krvnega tlaka. Preizkusite tudi mrzel čaj, saj ohrani vse svoje blagodejne lastnosti.