Primerno za ljudi s celiakijo

Primerno za vegane

Brez laktoze

Zeliščni čaj

Zeliščni čaj

Z baldrijanom

Sprošča in pomirja

20 filter vrečk

ČAJ BALDRIJAN je poznan in cenjen že iz antičnih časov zaradi svojih blagodejnih učinkov. Rastlina izvira iz evropskih gozdnatih regij in je poznana po svojih čudovitih rožnatih cvetovih, ki spomladi krasijo polja in jih spremenijo v elegantno in čudovito preprogo. Korenino, aktivni del rastline, označuje intenzivna aroma, ki je v prvem trenutku posebno ostra. Aroma korenine pa je združena z okusom, ki vas prevzame s svojimi pomirjujočimi in sprostitvenimi lastnosti, in je idealna za podarjanje trenutkov intenzivnega in prijetnega sproščanja.

Sestava:

Baldrijan (Valeriana officinalis-korenina), 51%, Melisa (Melissa officinalis-listi)

Hranilna vrednost:

Za 100 ml čaja (za napitek, ki je bil pripravljen z eno filter vrečko čaja in 200 ml vode): Energijska vrednost 0 kJ/kcal, Maščobe 0g, od tega nasičene maščobe 0g, Ogljikovi hidrati 0g, od tega sladkor 0g, Prehranske Vlaknine 0g, Beljakovine 0g, Sol 0,00g.

Navodilo za uporabo:

Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 3 do 5 minut in sladkajte po okusu, najbolje z medom. Čaj lahko zaužijemo do 3 krat dnevno. Preizkusite tudi mrzel čaj, saj ohrani vse svoje blagodejne lastnosti.