Primerno za ljudi s celiakijo

Primerno za vegane

Brez laktoze

Zeliščni čaj

Zeliščni čaj

Pomaga pri lajšanju napenjanja

Razstruplnanje telesa

20 filter vrečk

Čaj FLAT STOMACH pomaga lajšati neprijeten občutek napihnjenosti. Pogosto nepravilna in neredna prehrana povzroča nastanek črevesnih plinov, katerih posledica je občutek napihnjenosti in napenjanje. Raziskovalci inštituta L'Angelica so skrbno izbrali mešanico dragocenih zdravilnih rastlin: zvezdasti janež podpira prebavo, komarček in kumina pomagata odpravljati neprijetne pline, ki nastajajo v črevesju kot posledica fermentacije slabo prebavljene hrane. Meta pa spremeni čaj v napitek, ki vam omogoča uživanje v sproščujočih in ob enem okusnih trenutkih. Čaji, v kombinaciji z zdravim načinom življenja in razgibano ter uravnoteženo prehrano, so idealna rešitev za skrb za samega sebe.

Sestava:

Komarček (Foeniculum vulgare-semena) 40%, Zvezdasti janež (Illicium verum-sadež) 40%, Kumina (Carum carvi-sadež), Poprova meta (Mentha piperita-listi) 9%.

Hranilna vrednost:

Za 100 ml čaja (za napitek, ki je bil pripravljen z eno filter vrečko čaja in 200 ml vode): Energijska vrednost 0 kJ/kcal, Maščobe 0g, od tega nasičene maščobe 0g, Ogljikovi hidrati 0g, od tega sladkor 0g, Prehranske Vlaknine 0g, Beljakovine 0g, Sol 0,00g.

Navodilo za uporabo:

Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 3 do 5 minut in sladkajte po okusu, najbolje z medom. Priporoča se pitje 1 do 2 filter vrečk čaja po obrokih. Preizkusite tudi mrzel čaj, saj ohrani vse svoje blagodejne lastnosti.