1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Očiščevalna kura
Funkcijski zeliščni čaji

Čaj za prečiščevanje

Spodbuja čiščenje telesa
Komarček - Sladki koren  -Rabarbara - Pegasti badelj - Poprova meta - Črni bezeg 

 
 

Čaj za prečiščevanje pripomore k naravnim procesom čiščenja jeter in celotnega organizma. Onesnaženje, pretežno sedeče delo in slabe prehranjevalne navade lahko obtežijo naš organizem; za lajšanje procesa razstrupljanja telesa je tako nastala skrbno izbrana mešanica dragocenih zdravilnih rastlin. Pegasti badelj, znan kot pospeševalec razstrupljanja telesa in učinkovita pomoč za pravilno delovanje jeter, se združi s črnim bezgom, poznanim antioksidantom in komarčkom, ki pomaga ublažiti občutek napihnjenosti. Meta, skupaj s sladkim korenom in komarčkom daje čaju idealen okus, ki spremeni trenutek dobrega počutja v užitek.

Čaji, v kombinaciji z zdravim načinom življenja in razgibano ter uravnoteženo prehrano, so idealna rešitev za skrb za samega sebe.


 
 

Poprova meta (Mentha piperita-listi) 24,5%, Bezeg (Sambucus nigra-cvetovi), Komarček (Foeniculum vilgare-semena), Pegasti badelj (Sylibum marianum-semena) 11%, Rabarbara (Rheum off/palm.-korenina), Sladki koren (Glycyrrhiza glabra-korenina) 10%, Kininovec (Cinchona officinalis-lubje). Vsebuje sladki koren. Ljudje s povišanim krvnim tlakom naj se izogibajo prekomernemu uživanju.

 
AKTIVNE SNOVI
3 filter vrečke
Poprova meta
500 mg
Komarček
300 mg
Pegasti badelj
220 mg
Rabarbara
200 mg
Sladki koren
200 mg
 

 Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 3 do 5 minut in sladkajte po okusu, najbolje z medom. Priporoča se pitje 2 do 3 filter vrečk čaja dnevno v obdobju 2 tednov.

Pitje čaja ni priporočljivo v času nosečnosti. Preizkusite tudi mrzel čaj, saj ohrani vse svoje blagodejne lastnosti.

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits