1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Oblikovanje telesa
Funkcijski zeliščni čaji

Čaj za lepšo postavo

Naravna pomoč za oblikovanje telesa
Komarček - Češnja - Alga Fucus

 
 

Čaj  je naravna pomoč za ohranjanje lepe postave

Pogosto tisti, ki pazijo na svojo postavo združujejo nizko kalorično prehrano s telesno aktivnostjo, da bi izgubili kakšen odvečen kilogram ali pa ohranjali lepo postavo. Raziskovalci inštituta L'Angelica so skrbno in premišljeno združili mate, češnjo in algo fucus in tako dobili čaj, ki je dragocen zaveznik pri ohranjanju lepe postave. Celotno sestavo dopolnjujejo še medena detelja in komarček, rastlini, ki sta poznani kot učinkovita pomoč pri odvajanju odvečne vode iz telesa. Vrtnica doda čaju še cvetno noto, ki pitje čaja spremeni trenutek dobrega počutja in trenutek okusnega užitka.
 

 
 

Češnja (Prunus avium-peclji) 19%, Komarček (Foeniculum vulgare-semena), Medena detelja (Melilotus officinalis-listi), Slez (Malva sylvestris-listi), Mate (Ilex paraguariensis-listi) 14%, Limona (Citrus limon-lupina), Vrtnica (Rosa centifolia-cvetovi) 4,7%, Alga fucus (Fucus vesiculosus-steljka).

 
AKTIVNE SNOVI
PRIPOROČEN VNOS
(3 filter vrečke)
Češnja
956 mg
Komarček
956 mg
Medena detelja
797 mg
Mate čaj
701 mg
Alga Fucus
80 mg
 

Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 3 do 5 minut in sladkajte z  malo sladkorja ali nizkokaloričnega sladila. Priporoča se pitje skodelice čaja do 3 krat dnevno, zaželeno med obroki, v 3 tedenskem obdobju. Preizkusite tudi mrzel čaj, saj ohrani vse svoje blagodejne lastnosti.

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits