1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Oblikovanje telesa
Zeleni čaj

Zeleni čaj za hujšanje okus BRESKEV

Pomoč pri izgubi teže
Zeleni čaj

 
 

Izbrani zeleni čaji s specifičnimi lastnostmi, ki pomagajo najti pravo linijo

Za slasten odmor je L'Angelica razvila linijo Zelenih čajev za zdravje, ki združujejo antioksidativne lastnosti in užitek ob skrbi zase – z okusom.
Natrpan urnik in nepravilna prehrana lahko upočasnita presnovo in povzročita zadrževanje tekočin. Shujševalni zeleni čaj L’Angelica, ki ga uživamo ob zdravi in uravnoteženi prehrani ter redni fizični dejavnosti, je idealen spremljevalec skozi ves dan, saj pomaga uravnavati telesno težo in spodbuja izločanje odvečne tekočine. Skrbno izbrana mešanica dragocenih listov zelenega čaja, ki je znan po svojih antioksidativnih sposobnostih, skupaj s cenjenim črnim čajem, naravnim tonikom, spodbuja presnovo in izločanje telesnih tekočin. Poleg tega blagodejno deluje proti telesni in duševni utrujenosti, kar je še posebej koristno pri nizkokaloričnih dietah, zaradi katerih se lahko občasno počutimo fizično šibke in utrujene. Breskev daje čaju naravno sladkost: da poskrbimo za svojo linijo brez odpovedovanja dobremu okusu.

 
 

Zeleni čaj (Camellia sinensis Kuntze – listi), 1 % breskovega soka v zrnih, arome

 
AKTIVNE SNOVI
1 filter vrečka
Zeleni čaj
     od tega katehin
842 mg
80 mg
Kofein
15 mg
 

Uporabite 1 filter za skodelico vrele vode (200 ml) in pustite stati približno 3–4 minut. Sladkajte po okusu z malo sladkorja ali z nizkokaloričnimi sladili in poskusite napitek, dokler je topel. Priporočeno je popiti do 3 filtre Shujševalnega zelenega čaja na dan. Linija Zelenih čajev za zdravje je ob zdravem načinu življenja in raznoliki ter uravnoteženi prehrani idealna rešitev, s katero poskrbimo zase.

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits