1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Notranje zdravje
Prehranska dopolnila Pharma 

Zdravje sklepov

Prehransko dopolnilo za zdravje sklepov

 
 

Prehransko dopolnilo v kapsulah z vražjim krempljem, hondroitinom in glukozaminom.

Sklepi so občutljiv del telesa ter prav tako zelo pomemben in lahko oslabijo skozi čas, zaradi hitrega načina življenja in intenzivne fizične in športne aktivnosti. Sestavine dopolnila Zdravje sklepov so naravna pomoč pri lajšanju neprijetnega občutka v sklepih ter pripomore k boljšemu stanju in gibljivosti le-teh: izvleček vražjega kremplja je znan po svojem blažilnem delovanju na sklepe, medtem ko manganov glukonat, mineral prisoten v organizmu, pripomore k nastajanju vezivnih tkiv, kot je hrustanec. Vitamin C v dopolnilu omogoča tvorbo kolagena, ki je potreben za normalno delovanje hrustanca. Formulo dopolnjujejo še metilsulfonilmetan (MSM), glukozamin in hondroitin, ki so običajno prisotni v organizmu v sklepnih votlinah.

 
 

glukozamin sulfat (32,7%), stabilizator: mikrokristalinična celuloza, hondroitin sulfat (10,8%), suhi izvleček vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens Dc. – korenina) titrirano na 1% harpagozida (9%), metilsulfonilmetan (MSM), vitamin C, sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin in silicijev dioksid, manganov glukonat, kapsula: jedilna želatina, barvili: titanov dioksid in železovi oksidi.
Brez glutena, arom in umetnih sladil.

 
AKTIVNE SNOVI
PRIPOROČEN VNOS
(2 kapsuli)
Glukozamin
260 mg
Hondroitin
sulfat
120 mg
Izvleček
vražjega kremplja
100 mg
MSM
90 mg
Vitamin C
60 mg
Mangan
2 mg
 

Pri odraslih je priporočen dnevni odmerek 2 kapsuli.
Diabetiki, osebe z glukozno intoleranco, osebe, ki se zdravijo s kumarinskimi antikoagulanti ter osebe z znanimi kardiovaskularnimi boleznimi ter astmatiki, naj se zaradi previdnosti, o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. 

Izdelek je primeren tudi za bolnike s celiakijo in osebe z laktozno intoleranco.  

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits