1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Energija za vsakdan
Vitermine

Vitermine vitamini ACE+cink

Prehransko dopolnilo za zmanjšanje utrujenosti
vitamini ACE-cink-sok grenivke-suhi izvlečki rdeče pomaranče

 
 

VITERMINE vitamini ACE+cink, z okusom pomaranče in grenivke Prehransko dopolnilo v vrečicah za zmanjševanje utrujenosti.
Po aktivnem in napornem dnevu ali fizični aktivnosti se velikokrat počutimo utrujene in izčrpane.  Vsebino vrečke raztopite v steklenici naravne vode in dobili boste okusno mešanico z aktivnimi snovmi:vitamini A, C in E, ki dopolnjujejo primanjkljaj le-teh zaradi diet ali pa ko naše telo enostavno potrebuje dodaten vnos. Vitamin A in C imata poleg tega pomembno vlogo tudi pri delovanju imunskega sistema, vitamin C pa pomaga tudi pri zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Cink, vitamina C in A imajo vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Cink pa ima poleg tega pomembno vlogo pri presnovi vitamina A, maščobnih kislin in makrohranil. Formula, ki direktno črpa vso naravno moč sadja, je obogatena s sokom grenivke, ki deluje kot antioksidant (vsebuje vitamin C) ter izvlečkom pomaranče, titriran v flavonoide in antocianine.

 
 

NARAVNE AROME, SREDSTVO ZA POVEČANJE PROSTORNINE: SORBITOL; KISLINA: CITRONSKA KISLINA; NARAVNA AROMA KORENJA (7%), VITAMIN C (ASKORBINSKA KISLINA), BETAKAROTEN, CINKOV GLUKONAT, SOK GRENIVKE (CITRUS X PARADISI MACFAD – SADEŽ) (2%), SLADILO: STEVIOL GLIKOZIDI (STEVIA REBAUDIANA B. – LISTI), SREDSTVO PROTI SPRIJEMANJU: SILICIJEV DIOKSID; SUHI IZVLEČKI RDEČE POMARANČE (CITRUS SINENSIS  L.VAR.DULCIS – SADEŽ) (0,5%) TITRIRANO NA 8,5% FLAVONOIDOV, NA 5,5% VITAMINA C IN NA 2,8% ANTOCIANINA, VITAMIN E ACETAT (DL-ALFA-TOKOFEROL-ACETAT, ŽIVALSKA ŽELATINA), VITAMIN A ACETAT (RETINIL ACETAT, ŽIVALSKA ŽELATINA, KORUZNI ŠKROB, SAHAROZA). SUHI IZVLEČKI VSEBUJEJO MALTODEKSTRIN.

 
AKTIVNE SNOVI
1 vrečka
sok grenivke
50 mg
suhi izvlečki rdeče pomaranče
10 mg
od tega flavonoidi
850 ug
od tega antocianini
280 ug 
cink
10 mg (100% PDV*)
vitamin C
80 mg (100% PDV*)
vitamin E
3,7 mg (31% PDV*)
vitamin A (retilni acetat, beta karoten)
392 ug (49% PDV*)
*PDV je priporočen dnevni vnos za odrasle, na osnovi referenčnih vrednosti hranil
 

za odrasle se priporoča zaužitje vsebine ene vrečke na dan v katerem koli delu dneva. Raztopite vsebino vrečke v 500 ml naravne vode tako, da dobite okusen napitek. Morebitna usedlina je posledica naravne osnove izdelka.

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits