1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Oblikovanje telesa
Zeliščna prehranska dopolnila

Sirup DIURESIL za odvajanje odvečne vode

Naravna pomoč pri izločanju odvečne tekočine
Nitasti ortosifon – Bodeča lobodika – Navadni gladež – Breza

 
 

Naravna pomoč pri izločanju odvečne tekočine

Sirup Diuresil z delovanjem zelišč, ki jih vsebuje, nudi naravno pomoč, ki odpravlja nadležne posledice (ki so lahko tako fiziološke kot tudi estetske narave) zastajanja vode: občutek napihnjenosti, težo v nogah, neestetskost na najbolj kritičnih delih telesa. Znanstveniki zeliščnega inštituta L’Angelica so obogatili recept z jesenom, ki v pravilni kombinaciji z brezo, navadnim gladežem in nitastim ortosifonom spodbuja izločanje urina in pomaga odpravljati odvečno tekočino v telesnih organih. Formulo dopolnjuje bodeča lobodika, ki je idealna rešitev za boljšo mikrocirkulacijo in torej za odpravljanje občutka težkih nog. Recept bogati borovničev sok, ki sirupu podarja odličen okus in olajša njegovo topnost v vodi.

Sirup je primeren tudi za bolnike s celiakijo in za osebe z laktozno intoleranco. Ne vsebuje barvil in umetnih sladil.

 
 

glukozni sirup, voda, saharoza, koncentrat borovničevega soka, suhi ekstrakt nitastega ortosifona (Orthosiphon stamineus Benth – list), titriran na 0,1 % v 1 % sinensetinu, suhi ekstrakt navadnega gladeža (Ononis spinosa L. – korenina), 0,35 % suhega ekstrakta breze (Betula pendula Roth. – list), suhi ekstrakt jesena (Fraxinus excelsior L. – list), 0,2 % tekočega ekstrakta bodeče lobodike (Ruscus aculeatus L. – korenina), konzervans: natrijev sorbat. Vsebuje maltodekstrin.

 
AKTIVNE SNOVI
PRIPOROČEN VNOS
(2 x 10 ml)
Ekstrakt nitastega ortosifona
260 mg
Ekstrakt navadnega gladeža
130 mg
Ekstrakt breze
 90 mg
Ekstrakt jesena
84 mg
Ekstrakt bodeče lobodike
52 mg
 

Odraslim priporočamo uživanje ene žlice (10 ml) sirupa dvakrat na dan v kozarcu vode (vsaj 200 ml) po preteku nekaj časa med obroki. Za dobrodejen učinek priporočamo, da sirup uživate še nekaj tednov.

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits