1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Oblikovanje telesa
Prehranska dopolnila Lepota

Odvajanje vode in nadzor telesne teže

Pomoč pri izločanju odvečnih tekočin
Zeleni čaj - Artičoka - Zelena kava

 
 

Zeliščno prehransko dopolnilo v vrečicah z artičoko, kromom in bodečo lobodiko z okusom ananasa.

Sedeči način življenja in nepravilne prehranjevalne navade lahko vplivajo tako na stanje nog, ki so lahko zatekle zaradi zadrževanja tekočin, ter tudi na našo telesno težo. Prehransko dopolnilo  pripomore k izločanju odvečnih tekočin in podpira zmanjšanje teže v kontroliranih hipokaloričnih dietah. Naši raziskovalci so razvili to formulo na osnovi zeliščnih izvlečkov z visoko koncentracijo aktivnih sestavin: artičoke, zelenega čaja, ortosifona in zelene kave, titrirana na klorogensko kislino, ki pripomorejo k izločanju odvečnih tekočin in podpirajo tudi fiziološke procese razstrupljanja organizma. Krom, mikrohranilo prisotno v telesu, pripomore k normalni presnovi ogljikovih hidratov in maščob. Bodeča lobodika deluje na delovanje mikrocirkulacije, zmanjšuje občutek težkih nog.

Praktično pakiranje v vrečki zagotavlja dobro ohranjanje aktivnih sestavin, ki jih le-te vsebujejo, ter omogočajo boljšo drenažno delovanje, saj izdelek deluje v sinergiji z vodo, v kateri se stopi.

 
 

Sladilo: sorbitol, suhi izvlečki: artičoke (Cynara scolymus L. – listi) titrirano na 2,5% klorogenske kisline, ortosifona (Orthosiphon stamineus Benth – listi) titrirano na 0,1% sinensetina, zelenega čaja (Camellia sinensis Kuntze – listi) titrirano na 40% polifenolov, bodeče lobodike (Ruscus aculeautus L. – korenika) titrirano na 10% ruscogenina, zelene kave (Coffea Arabica L) titrirano na 45% klorogenske kisline, arome, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, sladili: acesulfam K in aspartam, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, kromov pikolinat. Vsebuje vir fenilalanina.
Brez glutena, laktoze, barvil in umetnih sladil.

 
AKTIVNE SNOVI
PRIPOROČEN VNOS
(2 vrečki)
Artičoka
500 mg
Ortosifon
400 mg
Zeleni čaj
270 mg
Bodeča lobodika
120 mg
Zelena kava
     Klorogenska kislina
20 mg
9 mg
Krom
40 mcg
 

Priporoča se zaužitje vsebine 2 vrečic na dan, eno sredi dopoldneva in drugo popoldan. Vsebino vrečice stopite v večjem kozarcu vode (200 ml).

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits