1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki /  Notranje zdravje
Sadni in zeliščni čaji

Multivitaminski mešani sadni čaj

Mešani sadni čaj s široko paleto vitaminov
Jabolko – Pomarančna – Breskev – Jagode črnega bezga

 
 

Multivitamin

Vzemite si odmor in okusite užitek ob pripravi zdravega in okusnega vročega ali osvežilnega čaja.
Medtem ko preživljamo čudovit dan v naravi in počivamo v senci breskve, nas prevzamejo sladke dišave in žive barve narave. Mešani sadni čaj L'Angelica vam želi z enim samim požirkom podariti prijeten trenutek užitka za dušo in telo: medtem ko sladka breskev skupaj z osvežilnim jabolkom in s pomarančo razvaja vaše brbončice, vitamini A, C in E, ki jih vsebuje sadni čaj, pomagajo zadovoljiti vaše dnevne potrebe po vitaminih. Ne glede na to, ali ste sami ali v družbi, ali ste veliki ali čisto majhni – skrb zase vam bo v užitek.

 
 

45 % jabolka (Pyrus malus – plodovi), hibiskus (Hibiscus sabdariffa – cvetovi), 10 % pomaranče (Citrus aurantium – lupina), 5 % breskovega soka (Prunus persica – plodovi), arome, vitamin C, 0,5 % črnega bezga (Sambucus nigra – jagode), vitamin E, vitamin A.

 
AKTIVNE SNOVI
PRIPOROČEN VNOS
(2 filter vrečki)
Vitamin A
0,8 mg
Vitamin C
80 mg
Vitamin E
12 mg
 

Za odličen vroč čaj uporabite eno filter vrečko za vsako skodelico čaja (200 ml), ki ji dodate vrelo vodo. Ne dolivajte vodo neposredno na filter vrečko. Poparek pustite stati 3–5 minut in sladkajte po okusu, najbolje z medom. Priporočamo vam, da popijete eno skodelico čaja dvakrat na dan. Za osvežilen poletni napitek uporabite 5 ali 6 filter vrečk za vsak liter napitka, ki jim dodate vrelo vodo. Poparek pustite stati približno 5 minut. Pustite, da se čaj ohladi, in ga postrezite hladnega skupaj s kockami ledu in z rezino pomaranče ali limone.

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits