1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Crema di piselli e curcuma
 
Infuso Menta ed Eucalipto.
 
 
 
 
 
 
 
 

Limonina pita

Avtor: Ambra Orazi
 

Sestavine za 8 kosov

  • 1.    125g razmehčanega masla
  • 2.    40g sladkorja
  • 3.    25g sladkorja v prahu
  • 4.    225g moke
  • 5.    nastrgana lupina ene bio
  • limone
  • 6.    par kapljic naravnega
  • ekstrakta vanilije
  • 7.    ščepec soli
 

Priprava:

1) Z maslom namažemo in pomokamo tortni pekač s premerom 20 cm.
2) Penasto zmešamo maslo s sladkorjem in sladkorjem v prahu, nato žlico po žlico umešamo presejano moko, sol, limonino lupino in vanilijo.
3) Vlijemo maso v model, jo poravnamo, rahlo potlačimo in zgladimo tako, da ne bo nepravilnosti.
4)Robove testa pritisnemo skupaj z vilico in prebodemo celotno površino testa s špagetom ali zobotrebcem.   
5) Pečemo na 180° približno 30 minut, dokler ne bo testo rumeno zlate barve. Pustimo, da se testo ohladi, nato pa ga razrežemo na trikotnike in postrežemo.

 

Priprava čaja:

Za pripravo odličnega  čaja uporabite 1 filter na skodelico (200 ml), dodajte vrelo vodo in pustite stati približno 3–5 minut. Sladkajte po okusu, najbolje z medom.

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits