1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina

Lepotna razvajanja

 

proti vsakdanjemu stresu

 Znano je, da je za naše dobro fizično in umsko počutje, nujno potrebno biti sposoben izključiti vsakdanji stres. Seveda, lažje je reči kot narediti: zelo pogosto se zgodi, da nas razburkane misli na delo spremljajo krepko dlje od petka zvečer. To pa privede do katastrofalnih posledic za zdravje naše kože.

Koža je namreč tista, ki se prva odzove na stanja utrujenosti našega organizma. Katere kozmetične izdelke naj uporabljamo, da ji pomagamo ponovno vzpostaviti njeno naravno ravnovesje?
Za lepotno nego kože je L'Angelica ustvarila linijo kozmetičnih izdelkov z aktivnimi principi 100% naravnega izvora. Naravni kozmetični izdelki kožo globinsko nahranijo. Zahvaljujoč lastnostim različnih aktivnih principov rastlin, so do kože nežni in torej ni nevarnosti, da bi povzročali razdraženo kožo ali alergije.

Linija Naturcosmetic neguje tvojo kožo dan za dnem, z vrsto specializiranih izdelkov, posvečenim vsem vrstam zahtev za razvajanje kože.

Linijo Naturcosmetic sestavljajo: čistilno mleko za obraz, poživljajoč tonik za obraz, pena za odstranjevanje ličil za obraz, krema za intenzivno vlaženje obraza, nočna krema za intenzivno nego, serum za predel okoli oči, obnovitvena krema za roke in nohte, krema za prožnost kože na telesu, krema proti celulitu.
 

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits