1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Kokosov napitek-okus anannas
L'Angelica kokosov napitek z okusom ananasa

L'Angelica kokosov napitek z okusom ananasa

L'Angelica kokosov napitek z okusom ananasa
kokos, ananas

 
 

Razstrupite svoje telo in se regenerirajte po vadbi ali napornem delovnem dnevuKokosov sok Vitermine L'Angelica je naraven izotoničen napitek, ki pomaga pri razstrupljanju telesa in pri regeneraciji po telesni vadbi ali napornem delovnem dnevu.Napitek vsebuje sok in delce kokosa, ki delujejo razstrupljevalno, saj vežejo nase strupe in čistijo prebavne poti. Poleg tega pa pomagajo pri hlajenju telesa in njegovi hidraciji, zato je napitek odlična izbira ob vročih poletnih dneh ali po telesni vadbi. Napitek je obogaten tudi z vitaminom C, ki krepi imunski sistem in pomaga pri izboljšanju splošnega počutja.Zaradi svojega svežega in prijetnega okusa je napitek odlična izbira za tiste, ki se želijo odžejati ali si pričarati spomin na bele peščene plaže.
Kokosovemu soku je dodan ananas, ki mu dodaja prijetnen sladkast okus.Kokosov sok Vitermine L'Angelica je primeren za vse, še posebej pa za tiste, ki:
- želijo razstrupiti svoje telo;- se regenerirati po telesni vadbi ali napornem delovnem dnevu;- se želijo odžejati in se ohladiti ob vročih poletnih dneh.

 
 

SESTAVINE: PREČIŠČENA VODA, SOK IN DELCI KOKOSOVEGA MESA (COCOS NUCIFERA L.-SADEŽ) 10%, SLADKOR, FRUKTOZA, SREDSTVI ZA URAVNAVANJE KISLOSTI: KALCIJEV LAKTAT IN NATRIJEV CITRAT, KISLINA: CITRONSKA KISLINA, NARAVNE AROME, UTRJEVALEC: GELANSKI GUMI, ANTIOKSIDANT VITAMIN C, BARVILO: BETA KAROTEN..

 
HRANILNA VREDNOST
NA 100 ml
NA EN ODMEREK (250 ML)
ENERGIJSKA VREDNOST
189 Kj/45 KCAL
473 Kj/113 KCAL
MAŠČOBE
-od tega nasičene maščobe
0 g
0 g
0 g
0 g
OGLJIKOVI HIDRATI
-od tega :sladkorji
11 g
8 g
28 g
20 g
Prehranske vlaknine
0,42 g
1 g
Beljakovine
0 g
0 g
Sol
0,019 g
0,048 g
 

SNOVI S HRANILNIMI IN FIZIOLOŠKIMI UČINKOVINAMI NA EN ODMEREK (250ML) - SOK IN DELCI KOKOSOVEGA MESA 25G. IZDELEK NE VSEBUJE UMETNIH KONZERVANSOV, BARVIL ALI AROM. BREZ MAŠČOB IN GLUTENA.

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits