1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina

Holesterol in Inka kumara

 

Inka kumara na naraven način deluje na raven lipidov v krvi, tako da ponovno vzpostavi optimalne vrednosti holesterola in trigliceridov. Različne študije so pokazale, da lastnosti Inka kumare pozitivno vplivajo na presnovo maščob, tako da znižajo raven LDL holesterola, obenem pa zvišajo raven HDL holesterola.

LDL holesterol (Low Density Lipoproteins) je škodljivi del holesterola, ki je pogosto prisoten v prevelikih količinah ter se nalaga na vene in arterije vse do njihovega najbolj perifernega dela.

 HDL holesterol (High Density Lipoproteins) je po drugi strani zdravi holesterol, ki omogoča povratni transport holesterola: odvečne količine odstrani z arterij ter jih prenese do jeter, kjer jih ta lahko odpravijo. Zahvaljujoč  dobrodejnemu vplivu na kardiovaskularni sistem, Inka kumara deluje preventivno na nastanek bolezni kot so srčni infarkt , možganska kap in sladkorna bolezen.

Prav zato smo na Zeliščnem inštitutu L'Angelica  želeli razviti prehransko dopolnilo  Uravnavanje holesterola in krvnega tlaka, ki združuje dobrodejne učinke Inka kumare, folne kisline ter vitaminov B12 in B6, ki igrajo pomembno vlogo pri uravnavanju ravni homocisteina v krvi.

Še posebno je primeren za ženske v menopavzi, zahvaljujoč pozitivnemu delovanju oljke in gloga na krvni tlak.

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits