1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina

Angelica Podpira Fundacijo Umberto Veronesi

 

Partnerstvo za boj proti raku

 
 
 
 

Ob 30. obletnici ustanovitve je zeliščni inštitut L'Angelica [Angelica Herborist Institute], sinonim za odličnost na področju rastlinske medicine in inovacije, sponzoriral pomembno sodelovanje s fundacijo Umberto Veronesi, večletno vodilno organizacijo na področju ohranjanju zdravja, zlasti ženskega, s pomočjo raziskav in širjenja znanosti.
Od 1. oktobra 2010 dalje je del izkupička od prodaje izdelkov različnih proizvodnih linij Angelica namenjen fundaciji.
Angelica je v svojih inovativnih laboratorijih 30 let preučevala in ustvarjala izdelke, ki so v celoti proizvedeni v Italiji in namenjeni za vzpostavitev naravnega zdravja v telesu. Cilj zaveze, ki je trdno obnovljena ob sodelovanju s prestižno fundacijo Umberto Veronesi,  je spodbujanje znanstvenega napredka s pomočjo raziskav. Prek te pobude, bo Angelica financirala raziskovalni projekt, dodeljen mladim italijanskim raziskovalcem, in s tem fundaciji nudila svojo temeljno podporo.
 
Zato bo izbira izdelkov iz linije Angelica od danes naprej imela dvojni pomen: kupili boste popolnoma naraven izdelek, hkrati pa boste dejansko pripomogli raziskavi za ohranjanje zdravja in tako pripomogli h kolektivni vrednosti. Vsi proizvodi, od prehranskih dopolnil v vrečkah, steklenicah ali kapsulah, do topnih čajev ali čajev v vrečkah, ter poparkov in zdravilnih čajev, so skupaj z linijo Alimentazione Salutistica [Zdrava prehrana] zasnovani tako, da izpolnjujejo različne potrebe za zadovoljevanje vsakodnevnega dobrega počutja.

Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits