1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Zdravje prebavnega trakta
Funkcijski zeliščni čaji

Čaj za želodec

Pomaga ohranjati ravnotežje in ugodje prebavnega sistema
Kamilica - Sladki koren

 
 

Čaj za želodec pomaga ljudem z občutljivo prebavo.

Buren življenjski ritem, nepravilna prehrana, skrbi in stres so le nekateri izmed faktorjev, ki lahko negativno vplivajo na želodec in povzročajo slabo počutje.Raziskovalci inštituta L'Angelica so skrbno izbrali mešanico zdravilnih rastlin: kamilico in sladki koren, ki blagodejno vpliva na želodec. Poleg blagodejnih učinkov pa dajeta čaju odličen okus, ki vas pospremi v okusen trenutek dobrega počutja.

 Čaji, v kombinaciji z zdravim načinom življenja in razgibano ter uravnoteženo prehrano, so idealna rešitev za skrb za samega sebe.

 
 

Sladki koren (Glycyrrhiza glabra-korenina), Kamilica (Matricaria chamomilla-cvetovi). Vsebuje sladki koren. Ljudje s povišanim krvnim tlakom naj se izogibajo prekomernemu uživanju.

 
AKTIVNE SNOVI
1 filter vrečka
Sladki koren
830 mg
Kamilica
670 mg
 

Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 3 do 5 minut in sladkajte po okusu, najbolje z medom. Odraslim osebam se priporoča zaužitje 2 do 3 skodelic na dan, odvisno od potreb. Preizkusite tudi mrzel čaj, saj ohrani vse svoje blagodejne lastnosti. 

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits