1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Oblikovanje telesa
Funkcijski zeliščni čaji

Čaj za odvajanje odvečne vode

Spodbuja odvajanje odvečne vode
Komarček - Ortosifon - Preslica

 
 

Čaj  pripomore k odvajanju odvečne vode

Kdor opravlja dela v pretežno sedečem položaju, lahko zazna neprijeten občutek otečenih in težkih nog. Raziskovalci inštituta L'Angelica so sestavili mešanico zdravilnih rastlin, ki pomaga pri odvajanju odvečne vode iz telesa. Ortosifon blagodejno deluje in pomaga pri odvajanju odvečnih tekočin in vode v tkivih. Mešanico bogatijo še zvezdasti janež, korenina sladkega korena in cvetovi vrtnice, ki združujejo blagodejni učinek napitka z užitkom ob pitju čaja z nežno aromatično noto in naravno sladkostjo.

 
 

Nitasti ortosifon (Orthosiphon stamineus-zračni deli) 24,3%, Komarček (Foeniculum vulgare-semena) 24,3%, Zvezdasti janež (Illicium verum-sadež), Preslica (Equisetum arvense-zračni deli), Vrtnica (Rosa centifolia-cvetovi), Breza (Betula pendula-listi) 8,9%, Sladki koren (Glycyrrhiza glabra-korenina). Vsebuje sladki koren. Ljudje s povišanim krvnim tlakom naj se izogibajo prekomernemu uživanju.

 
AKTIVNE SNOVI
PRIPOROČEN VNOS
(3 filter vrečke)
Nitasti ortosifon
1350 mg
Komarček
1350 mg
Njivska preslica
600 mg
Breza
495 mg
 

Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 3 do 5 minut in sladkajte po okusu, najbolje z medom. Priporoča se pitje skodelice čaja 3 krat dnevno. Za pozitiven učinek odvajanja vode iz telesa, se priporoča pitje čaja vsaj 3 tedne. Preizkusite tudi mrzel čaj, saj ohrani vse svoje blagodejne lastnosti. 

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits