1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Zdravje prebavnega trakta
Funkcijski zeliščni čaji

Zeliščni čaj zaboljšo prebavo

Pripomore k boljši prebavi po obrokih
Zvezdasti janež - Meta - Encijan - Kininovec

 
 

Čaj pripomore k naravnim procesom prebave.

Intenzivni delovni ritmi so pogosto vzrok za hitre in nezdrave obroke, ki lahko povzročijo slabo počutje med prebavljanjem. Raziskovalci inštituta L'Angelica so skrbno izbrali mešanico dragocenih zdravilnih rastlin: encijan, krepilna grenka rastlina, ki pomaga pri občutku polnosti in kininovec, ki pospešuje prebavo. Mešanico dopolnjujeta še janež in meta, ki pomagata pri prebavnih procesih ter čaju dajeta odličen okus ter tako zagotavljata pravo ravnovesje med dobrim počutjem in užitkom.
 Čaji, v kombinaciji z zdravim načinom življenja in razgibano ter uravnoteženo prehrano, so idealna rešitev za skrb za samega sebe.

 
 

Zvezdasti janež (Illicum verum-sadež) 27%, Poprova meta (Mentha piperita-listi) 25%, Melisa (Melissa officinalis-listi), Sladki koren (Glycyrrhiza glabra-korenina), Sivka (Lavandula officinalis-cvetovi), Kininovec (Cinchona officinalis-lubje), Encijan (Gentiana lutea-korenina) 2%. Vsebuje sladki koren. Ljudje s povišanim krvnim tlakom naj se izogibajo prekomernemu uživanju.

 
AKTIVNE SNOVI
1 filter vrečka
Janež
540 mg
Poprova meta
500 mg
Kininovec
44 mg
Encijan
40 mg
 

Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 3 do 5 minut in sladkajte po okusu, najbolje z medom. Priporoča se pitje 1 do 2 filter vrečki čaja po obrokih. Vsebuje sladki koren. Izogibajte se pretiranemu zaužitju v primeru povečanega krvnega tlaka. Pitje čaja ni priporočljivo v času nosečnosti. Preizkusite tudi mrzel čaj, saj ohrani vse svoje blagodejne lastnosti.

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits