1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Antioksidanti
Sadni in zeliščni čaji

Čaj Gozdni sadeži

Naravne antioksidativne lastnosti
Borovnica – Robida – Jagoda – Malina

 
 

Z antioksidativnimi lastnostmi

Prijeten dan preživimo med pohajanjem v čudovitem svetu gozdov, ko nas prevzame sladek vonj po naravi in nas uročijo intenzivne barve rdečih sadežev, ki nam naredijo pot slajšo. Čaj Rdeči gozdni sadeži intenzivnega okusa in tako bogatega vonja, da se zdi kar pisan, je mešanica dragocenih cvetov in plodov: aromatičnih jagod z naravnimi antioksidativnimi lastnostmi, ki se skupaj z jagodami navadnega šipka zlijejo s cvetovi hibiskusa. 
Antioksidativne lastnosti čaja vam bodo pomagale zavirati oksidativne procese v organizmu.

 Ne glede na to, ali ste sami ali v družbi, ali ste veliki ali čisto majhni – skrb zase vam bo v užitek.

 
 

hibiskus (Hibiscus sabdariffa – cvetovi), jabolko (Pyrus malus – plodovi), arome, 1,3 % jagodnega soka (Fragaria vesca – plodovi), 1 % navadnega šipka (Rosa Canina – jagode), 1 % črnega bezga (sambucus nigra – jagode)

 
AKTIVNE SNOVI
PRIPOROČEN VNOS
(3 filter vrečke)
Hibiskus
3750 mg
Jagoda
78 mg
Šipek
60 mg
 

Za pripravo odličnega vročega čaja uporabite 1 filter na skodelico (200 ml), dodajte vrelo vodo. Ne prilivajte vode neposredno na filter. Pustite stati približno 3–5 minut in sladkajte po okusu, najbolje z medom. Priporočeno je popiti 1 filter čaja trikrat na dan. Za pripravo osvežujočega poletnega napitka uporabite 5 ali 6 filtrov na liter pijače, dodajte vrelo vodo in pustite stati približno 5 minut. Pustite, da se čaj ohladi, in ga postrezite mrzlega skupaj s kockami ledu in z rezino pomaranče ali limone.

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits