1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina BOTANICS

Nega Las

 
 
 
Shampoo per Tutti i Tipi di Capelli

Šampon za vse vrste las

Nežen šampon, primeren za pogosto umivanje las in za vso družino. Odkrijte naravne učinkovitosti bio mandlja in bio matičnega mlečka, s hranilnimi in obnovitvenimi lastnosti, ki naredijo lase močne in sijoče.

Nakup

 
Shampoo per Capelli Fragili

Šampon za krhke lase

Nežen šampon,  primeren za tanke in poškodovane lase. Odkrijte naravno učinkovitost bio ognjiča in bio kamilice s hranljivimi in krepitvenimi lastnostmi, ki naredijo lase močne, mehke in sijoče od korenin do konic.

Nakup

 
Shampoo per Capelli Grassi

Šampon za mastne lase

Nežen šampon, primeren za lase, ki se hitro mastijo in so brez volumna. Odkrijte naravno učinkovitost bio belega grozdja in bio lipe z očiščevalnimi in poživljajočimi lastnostmi, ki lasem povrnejo lahkotnost in sijaj.

Nakup

 
Shampoo Antiforfora

Šampon proti prhljaju

Šampon je idealen za odstranjevanje nečistoč in odpravljanje prhljaja. Naravni učinek bio koprive in bio gloga s svojimi očiščevalnimi lastnostmi blagodejno vpliva na lasišče in lase. Lasje so tako čisti in sijoči.

Nakup

 
Balsamo per Tutti i Tipi di Capelli

Balzam za vse vrste las

Balzam za lase je obogaten z riževim oljem in organskimi izvlečki mandlja ter matičnega mlečka, ki negujejo lase in jim vračajo sijaj.Balzam je primeren za vse vrste las. Lasje bodo po uporabi mehki in nežni na otip.

Nakup

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits