1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Očiščevalna kura
Zeliščna prehranska dopolnila 

Sirup za čiščenje jeter

Naravna pomoč pri čiščenju jeter
Kurkuma - Artičoka - Pegasti badelj - Encijan

 
 

Naravna pomoč pri čiščenju jeter

Sirup Depura Fegato je odgovor na stresni ritem življenja in na slabe navade, ki zaznamujejo naš vsakdan in obremenjujejo naš organizem. Znanstveniki Zeliščnega inštituta L'Angelica so obogatili recept z navadnim gladežem, ki v pravilni kombinaciji z artičoko, s pegastim badljem in kurkumo spodbuja čiščenje jeter, jih ščiti in skrbi za pravilno delovanje tega organa, katerega naloga je čistiti naše telo in izločati toksine. Encijan pomaga pri prebavi in dopolnjuje dobrodejni učinek drugih rastlin na refleksni poti. Recept je obogaten z jabolčnim sokom, zaradi katerega je sirup okusen in se lažje topi v vodi.

Sirup je primeren tudi za bolnike s celiakijo in za osebe z laktozno intoleranco. Ne vsebuje konzervansov in umetnih barvil.


 
 

glukozni sirup, voda, saharoza, koncentrat jabolčnega soka, tekoči izvleček kurkume (Curcuma longa L. – korenina) (2 %), mehek izvleček encijana (Gentiana lutea L. – korenina) (1 %), suhi izvleček artičoke (Cynara scolimus L. – list), titriran na 2,5 % v kafeoilkininski kislini (1 %), suhi izvleček pegastega badlja (Silybum Marianum Gaertn. – plod), titriran na 2 % v silimarinu (0,5 %), suhi izvleček navadnega gladeža (Ononis spinosa L. – korenina). Vsebuje maltodekstrin.

 
AKTIVNE SNOVI
PRIPOROČEN ODMEREK 
(2x 10 ml)
Kurkuma
536 mg
Encijan
536 mg
Artičoka
268 mg
Pegasti badelj
134 mg
Navadni gladež
54 mg
 

Mladostnikom in odraslim priporočamo uživanje dvakrat dnevno, pred jedjo ali po njej. Vzemite eno žlico sirupa (10 ml) in nato popijte en kozarec vode ali pa sirup raztopite v malo vode. Za dobrodejen vpliv na zaščito jeter priporočamo, da sirup uživate nekaj tednov.
 

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits