1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Zdravje prebavnega trakta
Prehranska dopolnila Pharma

Mlečnokislinske bakterije

Za ponovno vzpostavitev ravnovesja v črevesni flori
Probiotične kulture

 
 

Pomoč za dobro počutje organizma, saj ponovno vzpostavlja ravnovesje v črevesni flori in jo varuje

V našem organizmu so naravno prisotni »dobri« mikroorganizmi oz. črevesna bakterijska flora, ki je ključnega pomena za pravilno delovanje črevesja in dobro počutje organizma. Črevesje je namreč kraj, kjer se v procesu presnove absorbira hrana, ki so bistvenega pomena za rast in ohranjanje zdravja, včasih pa tudi ovira za morebitne »slabe« mikroorganizme, ki lahko porušijo naše dobro počutje.
Prehransko dopolnilo Mlečnokislinske bakterije Zeliščnega inštituta L’Angelica vsebuje učinkovito kombinacijo štirih različnih živih in aktivnih probiotičnih kultur, ki pomagajo ohranjati naravno ravnovesje bakterijske flore v črevesju (ki je zaradi napačnega stila življenja in napačnih prehranskih navad pogosto porušeno). Probiotične kulture prav tako pomagajo krepiti delovanje in obrambno sposobnost črevesne flore, s čimer pomagajo ohranjati naše dobro počutje.

 
 

sredstvo za vzhajanje: maltodekstrin, 17,6 % mešanica mlečnokislinskih bakterij (Lactobacillus acidophilus SD5212, Streptococcus Thermophilus SD5207, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus SD5589, Bifidobacterium ANIMALIS SUBSP. LACTIS dsm 15954), stabilizator: mikrokristalna celuloza, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat, kapsula: jedilna želatina, barvila: titanov dioksid in železovi oksidi.

 
AKTIVNE SNOVI
2 kapsuli
mlečnokislinske bakterije
4 miljarde
 

Priporočamo, da zaužijete štiri kapsule dnevno po preteku nekaj časa med obroki, in sicer ob porušenem ravnovesju bakterijske flore v črevesju (jemanje antibiotikov, motnje v delovanju prebavil itd.). Po tem uživajte dve kapsuli dnevno, najbolje zjutraj pred zajtrkom, za ohranitev fiziološkega ravnovesja črevesne flore.

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits