1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Energijski napitki
Sadni in zeliščni čaji

Čaj Mediteranski citrusi

Sadni čaj, ki odlično odžeja in krepi
Limona – jabolko – pomaranča

 
 

Odlično odžeja in krepi

Poletna sapica, sprehod ob morju, občutek peska na bosih stopalih: z eno besedo svoboda. Sadna  mešanica čaja Mediteranski Citrusi na naraven način ponuja harmonično vitalnost za um in telo: pomaranča in limona se zlivata s cvetovi hibiskusa in podarjata svež, a rahlo grenak okus, ki se enkratno ujema s sladkim okusom jabolka. Sibirski ginseng, rastlina z že dobro poznanimi izjemnimi lastnostmi, podarja čaju poživljajoče in krepilno delovanje.

 
 

hibiskus (Hibiscus sabdariffa – cvetovi) (38%),  jabolko (Pyrus malus - sadež) (35%), pomaranča (Citrus aurantium – lupina) (10%), Sibirski ženšen (Eleutherococcus senticosus – korenina), arome, limona (Citrus limon – lupina) (3,5%).

 
AKTIVNE SNOVI
PRIPOROČEN VNOS
(2 filter vrečki)
Sibirski ženšen
400 mg
 

Za pripravo odličnega vročega čaja uporabite 1 filter na skodelico (200ml), dodajte vrelo vodo, ne da bi jo prelili neposredno na filter vrečko. Pustite stati približno 3–5 minut in sladite po okusu, najbolje z medom. Priporočeno je zaužiti 1 skodelico čaja dvakrat dnevno.  Za pripravo osvežujočega poletnega napitka uporabite 5 ali 6 filtrov na liter pijače, dodajte vrelo vodo in pustite stati približno 5 minut. Počakajte, da se čaj ohladi. Nato ga postrezite hladnega, s kockami ledu in rezino pomaranče ali limone.

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits