1. Contenuto della pagina
  2. Menu principale di navigazione
  3. Menu di sezione
Contenuto della pagina
Nazaj
Izdelki / Zdravje prebavnega trakta
Sadni in zeliščni čaji

Čaj iz planinskih rož in cvetov

Osvežilen in balzamičen zeliščni čaj
Meta – Breza – Evkaliptus

 
 

Osvežilen čaj, ki spodbuja prebavo

Občudujte veličastne alpske vrhove in odkrijte čistost neokrnjene narave ter šumečega gorskega zraka. Z bogatim vonjem Čaja iz planinskih rož in cvetov boste podoživeli severni zrak, kjer se svežina mete preliva z značilnim malce grenkim okusom encijana, ki pomaga spodbuditi naravne prebavne procese, in nam razkriva dišave narave.

Ne glede na to, ali ste sami ali v družbi, ali ste veliki ali čisto majhni – skrb zase vam bo v užitek.

 
 

41,5 % poprove mete (Mentha piperita – listi), breza (Betula pendula – listi), navadni komarček (Foeniculum vulgare – semena), gozdni slezenovec (Malva sylvestris – cvetovi in listi), ingver (Zingiber officinalis – korenika), naravne arome, 1,5 % encijana (Gentiana Iutea – korenina), eterično olje poprove mete

 
AKTIVNE SNOVI
2 filter vrečki
Poprova meta
1600 mg
Komarček
626 mg
Ingver
200 mg
Encijan
60 mg
 

Za pripravo odličnega vročega čaja uporabite 1 filter na skodelico (200 ml), dodajte vrelo vodo. Ne prilivajte vode neposredno na filter. Pustite stati približno 3–5 minut in sladkajte po okusu, najbolje z medom. Priporočeno je popiti 1 filter čaja dvakrat na dan. Za pripravo osvežujočega poletnega napitka uporabite 5 ali 6 filtrov na liter pijače, dodajte vrelo vodo in pustite stati približno 5 minut. Pustite, da se čaj ohladi, in ga postrezite mrzlega skupaj s kockami ledu in z rezino pomaranče ali limone.

 
Zeliščni inštitut L'Angelica - Coswell S.p.A. P.IVA IT00708541206
  1. Privacy Policy
  2. Cookies Policy
© Copyright 2014 - credits